Persbericht 538 (maart 2012) ‘OXBY sponsort 538 voor WarChild-week’

12 maart 2012

OXBY SPONSORT ‘538 VOOR WAR CHILD’

OXBY het land in met ‘538 voor War Child’, start actie maak van 15 euro, 15.000 euro.

Hilversum, 12 maart 2012 - Ter ere van haar lancering trekt OXBY samen met ‘538 voor War Child’ acht dagen lang door Nederland. Naast dat zij hoofdsponsor van de actieweek zijn, gaan zij ook met team Jeroen Nieuwenhuize & Jens Timmermans en team Ruud de Wild & sidekicks aan het werk. Zij gaan de strijd met elkaar aan om voor het einde van de actieweek van € 15,- minimaal € 15.000,- te maken. Hoe zij dit doen mag zo creatief mogelijk zijn. Zo kunnen ze de hulp inroepen van een bevriende BN’er, ze mogen handelen of op het plein collecteren. Team Jeroen & Jens en team Ruud de Wild werken er hard voor om straks minimaal 2.500 oorlogskinderen de gelegenheid te bieden weer naar school te gaan. De actieweek staat dit jaar geheel in het teken van het helpen van oorlogskinderen die nooit een leraar zien. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen zodat ook deze kinderen weer naar school durven.

Onderwijs helpt de oorlog uit een kind te halen
Op dit moment zijn er 28 miljoen oorlogskinderen die nooit een leraar zien. Omdat ze niet naar school durven. Omdat ze kindsoldaat zijn. Omdat ze gevlucht zijn. Of omdat de weg bezaaid is met mijnen. War Child zorgt ervoor dat deze kinderen - ondanks de oorlog – leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. Ook leren ze omgaan met hun emoties en zelfvertrouwen op te bouwen, zodat ze weer naar school durven. In de chaos van een door oorlog getroffen gebied geeft onderwijs kinderen houvast. Een veilige plek, een dagelijks ritme, vrienden. Als kinderen zich veilig voelen, een ritme hebben en er niet alleen voor staan, zitten ze lekkerder in hun vel. Ze krijgen weer vertrouwen, in zichzelf en in de toekomst. Onderwijs helpt zo letterlijk om de oorlog uit een kind te halen.

Wie is OXBY?
OXBY is een nieuwe vermogensbeheerder, maar een oude bondgenoot van War Child.
“Wij sponsoren War Child al enkele jaren, en we waren blij dat deze actie samenviel met de lancering van dit nieuwe product,” zegt Tjade Groot, hoofd van het OXBY-team. Het volledige bedrag dat OXBY betaalt voor de campagne op 538 gaat naar War Child.

Persoonlijk vermogensbeheer was tot op heden alleen voor de welgestelden weggelegd. Daar gaat OXBY verandering in brengen. OXBY, het Nieuwe Vermogensbeheer, introduceert online beheer voor vermogens vanaf € 15.000,-. Naast een unieke beleggingsstrategie krijgt men bij OXBY -  www.oxby.nl  heldere rapportages en lage kosten. Bovendien kan men eenvoudig met één klik overstappen van beheer naar zelf beleggen. OXBY werkt hard voor uw geld en voor 538 voor War Child.

Route actieweek
Radio 538 en War Child doen acht gemeentes aan tijdens de ‘538 voor War Child’ actieweek.
Vrijdag 9 maart Maastricht - Vrijthof, zaterdag 10 maart Nijmegen - Waalkade, zondag 11 maart ’s-Hertogenbosch - Markt, maandag 12 maart Hilversum - Kerkbrink, dinsdag 13 maart Alphen aan den Rijn - Rijnplein, woensdag 14 maart Meppel - Kerkplein, donderdag 15 maart Leeuwarden - Lange Pijp en op vrijdag 16 maart sluiten we af met een groot feest in Groningen - Grote Markt.  Kijk voor meer info over de data en de route op www.538voorwarchild.nl.

Meer informatie: www.538voorwarchild.nl
OXBY en UPC zijn hoofdsponsor en SBS 6 is exclusief mediapartner van 538 voor War Child

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over OXBY kunt u contact opnemen met:
Tjade Groot
Tel:         020 555 0000
E-mail:    pers@oxby.nl
Website:  www.oxby.nl

Voor meer informatie over 538 voor War Child kunt u contact opnemen met:
Melanie van Gelderen / Charlotte Mulder
Tel:          035 - 538 5 538
E-mail:     pers@radio538.nl
Website:   www.radio538pressroom.nl

OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000