Persbericht 538 (maart 2012) ‘Startsein 538 en OXBY voor WarChild-week’

7 maart 2012

STARTSEIN 538 VOOR WAR CHILD VRIJDAG VANUIT MAASTRICHT
Zing, spring, dans en help oorlogskinderen naar school

Persbericht Startsein 538 voor War Child 7 maart 2012.pdf

Hilversum, 7 maart 2012 - Nog twee dagen en dan barst de landelijke actieweek ‘538 voor War Child’ helemaal los. De hele week zijn er optredens van onder andere DI-RECT, Gers Pardoel, 3JS, Glennis Grace, Kraantje Pappie en Waylon. Maar dat is nog niet alles! Ook is er op iedere locatie een talentstage aanwezig, waarbij Nederlands zangtalent kans maakt op een platencontract. De kick-off vindt dit jaar in het zuiden van het land plaats, tijdens het radioprogramma van Edwin Evers. Vanaf het Vrijthof in Maastricht geven Burgemeester Onno Hoes, War Child ambassadeur Marco Borsato en 538 DJ Edwin Evers het startsein. Samen drukken zij op de rode knop, waarna het geluid van een schoolbel de actieweek inluidt. Dit is het teken voor Nederland om acht dagen lang actie te voeren, om zoveel mogelijk oorlogskinderen de kans te geven weer naar school te kunnen gaan.

De rest van de dag zijn er veel leuke activiteiten op het Vrijthof. Artiesten als Shary-An,  Sunnery James & Ryan Marciano en Rochelle komen optreden. Ook kan iedereen met een bijzonder talent dit in ruil voor een donatie laten zien op het War Child Talent Stage en maken luisteraars kans hun eigen plaat aan te kondigen op de radio. SBS 6 Shownieuws registreert de hele actieweek en Marlayne Sahupala presenteert het programma vanaf alle locaties. Daarnaast is de hele actieweek 24 uur per dag live te volgen op TV 538.

Maak ’t Of Kraak ’t voor War Child
In de weken voorafgaand aan de actieweek hebben zangtalent zich aangemeld via de 538voorwarchild.nl website. Uit alle aanmeldingen bleven 56 talenten over. Zij ontvingen een uitnodiging om tijdens één van de actiedagen een optreden te verzorgen op het 538 voor War Child Talent Stage. Iedere actiedag levert één dagwinnaar op. Tijdens de grote finale op 16 maart in Groningen zingen de dagwinnaars een duet met een bekende artiest. De artiesten die hieraan meewerken zijn - in willekeurige volgorde - Chris Hordijk, Iris Kroes, Ben Saunders, Pearl Jozefzoon, Charly Luske, Xander de Buisonjé en Shary-An. De winnaar wint een platencontract voor een single release, waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child. De 538 luisteraars en kijkers zijn de jury. Zij kunnen stemmen door te smsen naar 43 33, door middel van het 538 ‘Maak ’t Of Kraak ‘t’ systeem.

Radio 538 programmering Maastricht
De dag in Maastricht start van 06.00 tot 10.00 uur met Edwin Evers op het Vrijthof. Gevolgd door Jeroen Nieuwenhuize en Jens Timmermans van 10.00 tot 13.00 uur. Van 13.00 tot 16.00 uur Tim Klijn en Dennis Ruyer, gevolgd door Ruud de Wild en zijn sidekicks van 16.00 tot 20.00 uur. Van 20.00 tot 00.00 uur sluiten Barry Paf en Mark Labrand de dag in Maastricht af.

Voor de volledige programmering van de actieweek: zie de line-up (opgenomen als bijlage van dit persbericht).

Meer informatie: www.538voorwarchild.nl

UPC en OXBY zijn hoofdsponsor en SBS 6 is exclusief mediapartner van 538 voor War Child

OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000