OXBY (17 mei 2013) Vermogensbeheer uitbesteden steeds aantrekkelijker

17 mei 2013

De voordelen van het uitbesteden van vermogensbeheer zijn duidelijk: u hebt geen omkijken naar uw beleggingen en de beleggingsexpert streeft op basis van uw beleggingsprofiel naar een zo goed mogelijk rendement. Zo houdt hij of zij voor u in de gaten wanneer het goed is om in of uit te stappen en te switchen naar obligaties als aandelen te veel (dreigen te) dalen.

Uitbesteden van uw beleggingen heeft ook een nadeel: het kost geld. Geen punt als uw vermogensbeheerder meer oplevert dan dat hij of zij kost. En geen onnodige of onduidelijke kosten in rekening brengt. Let daarop als u een beheerder zoekt. Zo zijn de kosten van bijvoorbeeld vermogensbeheerder OXBY heel duidelijk maar, belangrijker nog, heel laag.

Dit is fijn, ook als u met een kleiner vermogen belegt. U wilt immers zoveel mogelijk rendement behalen. Bij OXBY kunt u al terecht met een vermogen vanaf € 15.000,–. Hiermee is deze vermogensbeheerder zeldzaam in zijn soort. Een slim beleggingsbeleid (in zogenaamde sectortrackers) geeft u bovendien kans op een uitstekend resultaat.

Vermogensbeheer door OXBY biedt meer voordelen. Hebt u lol in beleggen en duikt u graag in resultaten en beurskoersen? Dan kunt u ervoor kiezen om met 1 klik over te stappen naar zelfbeleggen en uw portefeuille zelf samen te stellen. U belegt dan zelf tegen onlinebrokertarieven, maar zonder de extra kosten van OXBY. Hebt u toch niet de benodigde ervaring of simpelweg geen tijd meer, dan neemt OXBY u weer alles uit handen. Een hoog rendement, lage kosten en een nuchter aankoopbeleid zijn en blijven daarbij vanzelfsprekend.OXBY werkt hard voor uw geld.
 

In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico's met zich mee, zo kunt u een deel van uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen.

 

OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000