Vermogensbeheer bij OXBY

Wij werken hard voor uw geld

OXBY vermogensbeheer biedt u de volgende voordelen:

  1. Hoog potentieel rendemen, door jarenlang bewezen mode
  2. Lager risico, door spreiding en actief beperken van verlies
  3. Lage kosten, mede gekoppeld aan resultaat
  4. Laagdrempelig, vanaf € 15.000,- kunt u starten
  5. Efficiënt, door gebruik van trackers

Wij zijn OXBY. Wij zijn hier voor jou en jouw financiële toekomst
Ons verhaal? OXBY is opgericht door een paar enthousiaste vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs. Wij willen voor zoveel mogelijk mensen een betere financiële toekomst realiseren. Daarom bieden wij echt vermogensbeheer vanaf € 15.000,-.

Wat is vermogensbeheer?
Vermogensbeheer betekent letterlijk dat jouw vermogen door een gespecialiseerd bedrijf of persoon op individuele basis wordt beheerd. Je krijgt dus geen stukje van een beleggingsfonds. Jij krijgt je eigen vermogensbeheerrekening met de beleggingen die zijn afgestemd op jouw situatie. Er wordt een persoonlijk risicoprofiel bepaald, afgestemd op jouw vermogen, jouw doelen en de tijd die jij jezelf geeft om deze doelen te bereiken.

OXBY biedt vermogensbeheer vanaf € 15.000,-. Dat is bijzonder in deze branche; bij een bank kom je vaak in een collectief terecht waar je geen eigen keuzes kan maken.


Wat is een tracker?
Om jouw vermogen te laten groeien belegt OXBY voor jou in aandelen sector trackers. Een tracker is een soort mandje waarin iedereen kan participeren. Een tracker is een kopie van een index, zoals bijvoorbeeld de welbekende AEX. Dat wil zeggen dat het vermogen in de hele AEX wordt belegd. Zo ontstaat er een goede spreiding.

Wat is  het vermogensbeheer van OXBY?
OXBY geeft jou het beste van twee werelden: écht vermogensbeheer tegen lage kosten en dat al met een vermogen vanaf € 15.000,-. Dit vergroot de wereld van beleggen en is mogelijk bij OXBY Vermogensbeheer.

Echt vermogensbeheer wordt bij banken steeds meer een dienst voor een selecte groep (de super rijken). OXBY wil voor zoveel mogelijk mensen een betere financiële toekomst creëren en heeft daarom Het Nieuwe Vermogensbeheer geïntroduceerd.

 

(*) De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. OXBY belegt in indextrackers, maar volgt niet zomaar een index. OXBY belegt actief in indextrackers op diverse sectoren. Hierbij wordt telkens extra geld belegd in de best presterende sectoren. Bij een dalende trend op de aandelenbeurzen stapt OXBY over naar een indextracker op staatsobligaties. OXBY-Laag is het minst risicovolle profiel van OXBY. Beleggen door wie en in welke vorm dan ook brengt altijd risico’s met zich mee, zo kunt u (een deel van) uw ingelegde vermogen verliezen als gevolg van koersdalingen. Laat u goed voorlichten, zodat u zich een gedegen beeld kunt vormen van de risico’s voordat u besluit een rekening te openen. Aan trackers zijn bijzondere risico’s verbonden, zoals koersrisico, geografisch en sectorrisico. OXBY is een initiatief en handelsnaam van Velthuyse & Mulder Vermogensbeheer en is als beleggingsonderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten te Amsterdam.
OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000