Voor wie is OXBY interessant?

OXBY is interessant voor iedereen. Beleggen bij OXBY kan al vanaf € 15.000. Beleggen bij OXBY is online, wel zo makkelijk.

OXBY is interessant voor mensen die hun geld willen laten beleggen. OXBY is niet bedoeld voor mensen die advies willen. OXBY geeft geen advies. Wij beleggen voor u. Dat is wel zo duidelijk voor iedereen.

Wilt u dat wij voor u beleggen? Dan maken we afspraken over hoe wij voor u gaan beleggen. Die afspraken leggen wij vast in een beleggingsplan. Bijvoorbeeld: rustig beleggen omdat u later een pensioen wilt. Of ondernemend beleggen, omdat u meer rendement wilt. U keurt dat plan goed. En pas dan gaan wij voor u beleggen. Online ziet u precies wat wij voor u doen. En iedere drie maanden ontvangt u een overzicht van ons. Daarin is alles voor u op een rijtje gezet.

De branche- en beroepsorganisaties VV&A, VEOV, DUFAS en NVB hebben samen een Consumentenbrief opgesteld. Deze brief bevat vragen die u kunt stellen aan uw vermogensbeheerder of beleggingsadviseur. De beantwoording van die vragen stelt u in staat een goed beeld van het beleggingsbeleid te vormen. Hierdoor kunt u de afweging maken of dit beleid wel of niet bij u past.

Beleggen zonder risico’s bestaat niet. Uw beleggingen kunnen meer waard worden, maar ook minder waard. Wilt u deze risico’s liever niet? Dan kunt u beter gaan sparen.

OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000