OXBY beleggersgiro 2017

OXBY werkt voortdurend aan het verbeteren van haar dienstverlening. Daarom stapt OXBY in 2017 over naar de beleggersgiro. Dit levert u voordelen als:

  1. Kostenverlaging. Door de efficiëntie werking van de beleggersgiro gaan veel van de vergoedingen en transactiekosten omlaag
  2. Handel in fracties. Door gebruik van de beleggersgiro kan ook worden gehandeld in fracties van aandelen. Dit heeft als voordeel dat het beleggingsmodel nog exacter kan worden gevolgd en er minder liquiditeiten hoeven worden aangehouden.
Hoe werkt de beleggersgiro?
Net als nu heeft u binnen de beleggersgiro uw eigen rekeningnummer. En blijft uw vermogen net als nu volledig gescheiden in een apart en speciaal opgerichte stichting (Stichting Collectieve Beleggersgiro). Risico’s worden zo beperkt en u bent verzekerd dat de middelen altijd beschikbaar zijn. De stichting en de beleggersgiro staan uiteraard onder toezicht van de AFM en DNB.


Belangrijke documenten over de beleggersgiro kunt u online vinden.

Hoe kan ik over naar de OXBY beleggersgiro?
U ontvangt per post een formulier om uw beleggingen gemakkelijk mee over te zetten. Uw gegevens zijn al ingevuld, u hoeft alleen het formulier te controleren, te ondertekenen en retourneren naar OXBY. Het formulier kunt u opsturen door een foto (via uw Smartphone) of een scan te e-mailen naar
klantenservice@oxby.nl, of natuurlijk per post in de bijgeleverde antwoordenvelop.

Online (mobiele) inzage
Met de overstap hebben we ook een stap gezet in de online omgeving en het inzien van uw portefeuille. Deze zal samen met de rapportages eenvoudiger van opzet worden. Tevens biedt dit OXBY de mogelijkheid nieuwe ontwikkelingen makkelijker door te voeren. De mobiele inzage (app) zal hiermee tijdelijk komen te vervallen,  momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe versie.


Omdat ook uw online account wordt omgezet, kunt u tijdens de omzetperiode uw portefeuille een paar dagen niet inzien. Zodra u een e-mail met nieuw wachtwoord ontvangt, is uw omzetting afgerond en kunt inloggen om uw portefeuille online in te zien.

Mocht u nog vragen hebben over de beleggersgiro of iets anders, dan kunt u ons bereiken via 020-555 0011 of klantenservice@oxby.nl

Met vriendelijke groet,

Team OXBY
OXBY
Home
Over OXBY vermogensbeheer
Wie is OXBY vermogensbeheer
Wat is het Nieuwe Vermogensbeheer?
Uit de media
OXBY in de media
OXBY Keuring
Laat uw beleggingen gratis keuren door OXBY
Altijd controle over uw vermogen
U kunt altijd stoppen, het is en blijft uw geld
Wat biedt OXBY Vermogensbeheer?
Lage kosten
Hoog potentiëel rendement
Vermogensbeheer vanaf € 15.000,-
Waarom is OXBY goedkoper?
Lage kosten
Hoog potentieel rendement
Rendementen OXBY-Hoog, Midden en Laag
Actuele rendementen OXBY
Betrouwbaarheid van het model OXBY
Contact
Contact met OXBY Vermogensbeheer
Vragen over OXBY Vermogensbeheer
Bel 020-555 0000